רירית הרחם ודימומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/12/2005 | 19:08 | מאת: שני

ד"ר שלום אני עוברת בחודשים האחרונים טיפול הורמונלי עקב טרום סרטן הרחם.יש לי דימום קל , עברתי בדיקת אולטראסאונד ויש שינוי בעובי הרירית,במרץ היה 2 מ"מ והיום 3.9 מ"מ.האם זה יכול להיות או שיש בעיה אחרת.? יש לי גם בשחלה מבנה ציסטי צלול בקוטר 26 מ"מ ,בדופן הממצא הציסטי נראתה בליטה מסויידת בגודל 2.5 מ"מ ללא זרימות בהקיף הממצא הציסטי. מה זה אומר? האם זה סביר שיש דימומים בטיפול ? תודה לך.

שלום לך, הרירית בטיפול עדיין בעובי סביר. השאלה למתי מתוכננת לך הביופסיה הבאה? הציסטה השחלתית לא נראית מדאיגה לפי תאורך. כמובן במקרה טרום ממאיר חשובה ההתייעצות במשרדו של הרופא העוסק בתחום ולא להסתפק בייעוץ בלתי מתחייב באינטרנט. בהמלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים