דימום לאחר סיום מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/12/2005 | 14:02 | מאת: שורקה

שלום ך סיימתי מחזור רגיל אני בת 45 ויומיים אחרי זה שוב יש לי דימום חןם כהה עם מעט אדום מה עליי לעשות בתודה שורקה

שלום לך, לא ציינת האם את משתמשת באמצעי מניעה, ואילו? ככלל, התופעה נפוצה ואין צורך להבהל. אם תחזור על עצמה יש לגשת לבדיקת גינקולוג כולל אולטרסאונד להערכת חלל הרחם, כמו כן פרופיל הורמונלי של פקודי שחלה ביום 3יועיל לתת הערכה כוללת. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים