פוסטינור והתחלת גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/01/2006 | 14:40 | מאת: לולה

שלום רב פורום! אני מאוהבת !!!!!!!(28, מעשנת, בריאה) ....לדאבוני החודש נאלצתי להעזר בגלולות הפוסטינור 2 , 3 פעמים בחודש האחרון. הקונדומים מחליקים, תאונות וכו'..... :)))) אני מתחילה עכשיו לקחת גלולות הרמונט (לאחר תקופה ארוכה של הפסקה) אולם הרופאה הזהירה אותי שבגלל השימוש בפוסטינור עדיף לי להתחיל בחודש הבא בנטילת הגלולות בגלל "שיהיו לי דימומים". שאלות: 1. האם יש סיכון בריאותי בעובדה שאתחיל לקחת את הגלולות כן החודש? 2. האם אני יכולה להתחיל לקחת את הגלולות ? אנחנו מוכנים לקבל עלינו את הדימומים אבל מה פירושם?

שלום לולה. מזל טוב להתאהבות!! נטילה לסירוגין של פוסטינור גורמת לשינויים הורמונליים שאכן יכולים לגרום לדימומים עקב השפעת ההורמונים על רירית הרחם. כדאי להתחיל את הגלולות "על נקי" עם תחילת המחזור הבא, ובינתיים... להזהר מתאונות. יש לקחת בחשבון, כי בחפיסה הראשונה של הגלולות, כדאי להתמש גם באמצעי מניעה נוסף במקביל לבטחון מקסימלי.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים