דימום לא סדיר שמתארך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/12/2005 | 09:33 | מאת: אלינור

אני בת 24 המחזור תיקתק כמו שעון שויצרי כל 28 -29 יום מנסה להרות כבר 5 חודשים אך מאז המחזור רק מתארך עוד ועוד אני נמצאת כרגע במחזור שהגיע ביום ה-43 מלווה בדימום סמיך וקשה (עשיתי בדיקות ביתיות לאורך כל 5 החודשים שיצאו שלליות)האם זה נורמאלי? ממה זה נובע?האם מחזור מעיד שהיה בהכרח ביוץ?

שלום לך, אכן 5 חודשים ניסיונות להרות זמן סביר. כדאי במחזור הקרוב לעקוב אחרי קיום ביוץ ע"י שימוש בערכה ביתי (לקנייה בבית-מרקחת, שימוש בדומה לערכות בדיקת ההריון). במידה ויש ביוץ נסי להרות באותו המחזור, במידה ואין פני לייעוץ חוזר. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים