דימום מועט

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/01/2006 | 14:20 | מאת: naomi

אני בת 29 . הפסקתי עם הגלולות (לאחר שמוש רצוף של 4 שנים) לפני כ 3 חודשים. לשמחתי , הוסת מגיעה באופן די סדיר (בסביבות ה30 יום פחות או יותר) אך הדימום חלש מאד (ואף נטול כאבים) ונמשך כיומיים. האם יש לי סיבה לדאגהבמידה ואני מעוניינת להרות?

שלום לך, השימוש הממושך בגלולות משנה לעיתים את אופיו של המחזור, לעיתים באופן קבוע ולעיתים באופן זמיני. איני רואה מקום לדאגה לגבי הריון כעת. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים