העדר מחזור ותפעות נלות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/01/2006 | 18:03 | מאת: h

לא קיבלתי מחזור כבר יותר מרבעה חודשיים עשיתי בדיקת הרין ביתי וגם הית אצל גניקולוגהוא נתן לי מרשם לכדורים שמחזירים את המחזור אך לא המלית שאקח אותם בטענה שעדיף לחכות שיגיע בצורה טיבעית השאלה היא אם כדי לחכות עדיין ואם כן עד מתי לחכות יחד עם זה במהך החודשים הנ"ל אניסובלת הרבה מדלקות בדרכי השתן חוזרות ונשנות ואף מפטריות האם זה קשור להעדר המחזור החודשי, כמעט ואף פעם לא היו לי בעיות עם המחזור בדרכ הוא מגיע תמיד בזמן

שלום לך. חסרים לי מס' פרטים לגבי גילך, סדירות המחזור עד לפני ארבעה חודשים, אמצעי מניעה, האם ירדת מאד במשקל לאחרונה. בכל אופן לא נראה לי שיש קשר לדלקות פםטרייתיות ולדלקות בדרכי השתן. אשמח לקבל את המשך הפרטים.

17/01/2006 | 16:13 | מאת: h

שלום לך ד"ר בהמשך לתשובתך אליי אני בת 22 וחצי סדירותהמחזור לפני כארבעה חודשיים הייתה תקינה ומסודרת עד לפני שנה בערך הייתי לוקחת גלולות ואז הפסקתי אבל גם אחרי ההפסקה המחזור היה תמיד סדיר עם איחורים לפעמים של יום יומיים לא יותר אמצעי המניעה שאני משתמשת כיום הם קונדומים ולא, ממש לא ירדתי במשקל הרבה לאחרונה אפילו לא קצת אולי אפילו עליתי טיפה בארבעה חודשיים האחרונים. המחזור האחרון שהיה לי היה בערך בחודש אוגוסט האחרון ולכן כמו שאתה מבין עברו אפילו יותר מארבעה חודשים תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים