דימום שלא נפסק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/12/2005 | 17:12 | מאת: טלי

ב"ה שלום רב. אני לאחר נטילת גלולות במשך כשנה, במהלך שנה זו הופיעו לי מדי פעם דימומים חומים בזמן הנטילה והרופא טען שמדובר ברמת הורמונים נמוכה והוסיף לי הורמון(לא עזר כל כך) לאחר החתונה הפסקתי לקחת גלולת על מנת להכנס להריון , והמחזור שלי לא סדיר כלל...הוא מופיע למשך כמה ימים (עדיין לא חוויתי מחזור טבעי כי לא הרגשתי כאבים שהיו לי שהיה לי מחזור טבעי) ואח"כ יש דימומים חומים שנמשכים כל החודש...התופה הזאת נמשכת כבר חודשיים. גם הפנים שלי התמלאו בפצעי אקנה האם זה נורמאלי אחרי גלולות שהמחזור ימשך כמעט כל החודש? (בדימום חום מועט) האם יש פתרון לתופעה (כאמור אני רוצה להכנס להריון אבל לא יכולה אפילו לנסות בגלל הדימומים כל החודש) האם אני צריכה לחכות כמה חודשים או לפנות לרופא הנשים???

שלום לך, החסרת פרטים קריטיים כגון גילך ,מצבך הבריאותי וכו'. בכ"מ נראה לי שעדיף להמתין חודש חודשיים אם הווסת לא מסתדרת מעצה לםנות לסיוע רופא נשים לקבלת כדורים משריי ביוץ שישרתו אותך גם בהסדרת הוסת וגם בהגברת הביוץ ועימה הגברת הסיכויים להרות באותו המחזור. בהצלחה ! ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים