התקנת מירנה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/01/2006 | 09:31 | מאת: מור

שלום, אני בת 33 + ארבעה ילדים, ולאחר כ- 12 שנות שימוש בגלולת גינרה החלטתי להתקין את ההתקן מירנה (לאחר כשבוע מהפסקת הגלולות). לפני שבוע (בסוף המחזור) התקנתי ולאחר כשעה חשתי ברע עם סחרחורת ועלפון קל, אך לאחר יממה כלל לא הרגשתי כלום והכל כרגיל. מאז בכל יום יש לי דימום קל ולכן אני ובעלי עדיין לא קיימנו יחסי מין. יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. תוך כמה זמן הדימומים הקלים יעלמו ? 2. האם בעת קיום יחסי המין אני ארגיש כאבים ? בתודה !

הדימומים אמורים להסתדר בחודשים הקרוביםץ לרוב תקופת ההסתגלות להתקן היא בין חודש ל-3 חודשים. כאבים לא אמורים להיוןת. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים