שינוי תאריך מחזור עקב ניתוח

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/01/2006 | 04:34 | מאת: נורית

שלום רב, איני יודעת אם זה הפורום הנכון לשאלתי אך יש בה דחיפות ואין לי את מי לשאול. הנני בת 49,עם מחזור לא כל כך סדיר ,בהתאם לגילי...בעוד שבועיים הנני אמורה לעבור ניתוח של הסרת גרורה של סרטן כיליתי. איך אוכל להבטיח שלא אקבל מחזור בסביבות תאריך הניתוח. המחזור האחרון היה ב-26 לדצמבר אך ארך פחות משלושה ימים וכל הסימפטומים של לפני המחזור כמו גודש בחזה לא עברו אלא המשיכו כאילו לא היה מחזור. אודה ללך על תשובתך .

לא כתבת מתי הניתוח בכ"מ אם התחלת גלולות לא להפסיק אלא לקחת ברצף. בהצלחה בניתוח ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים