פטרת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/12/2005 | 21:03 | מאת: jhgjhvjv

יש לי תחושת יובש ושריפה באיזור הכניסה לנרתיק ואחורה (לכיוון הטוסיק) ואני חושבת שאולי נדבקתי באיזושהי פטרייה. השתמשתי בוויברטור ואני חוששת שאולי זיהמתי אותו. האם יש דרך לחטא? מה עושים נגד פטריות? אם לא מטפלים זה עובר לבד בסוף? האם מחזור עלול להחמיר את התופעה?

שלום לך, יש טיפול יעיל לפטריה, אם מגרד קחי אגיסטן ל-3 ימים, אם אין שיפור גשי להבדק. לגבי חיטוי מים וסבון. ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים