מחזור או לא?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/12/2005 | 11:50 | מאת: שני

שלום. ביום חמישי לפני כשבועיים בתאריך 15.12.05 לקחתי פוסטינור2. יום חמישי בדיוק שבוע אחרי הופיע דימום קל (לרוב בניגוב) שבא ונעלם במשך 4 ימים (בא בעיקר בלילה ובבוקר ונעלם במשך היום) ביום החמישי לדימום (שזה במקרה גם התאריך בו הייתי אמורה לקבל מחזור) החל דימום קצת יותר חזר אבל עדיין חלש יותר מהמחזור שלי. הדימום החזק נמשך יום אחד והבוקר הכל נעלם. שאלתי היא אם זה היה המחזור החודשי או תופעה של הגלולה? תודה.

שלום לך, הדימום נבע מהפוסטינור. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים