דימום בעקבות פוסטינור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/12/2005 | 11:20 | מאת: זהבית3

לקחתי פוסטינור 4 ימים לאחר סיום מחזור שבוע לאחר מכן התחיל דימום לא ברור צבעו כהה מאוד ולא כל הזמן (נגיד כל הלילה כלום במהלך היום עוד פעם פעמיים ) דימום זה נמשך שבוע ואני אמורה לקבל את המחזור הסדיר בשבוע הבא מה זה??? מה לעשות?? חשוב לציין שבעבר לקחתי פעם אחת פוטינור דבר כזה לא קרה ושהמחזור שלי סדיר כבר שנים אני בת 28 עברתי הריון תאומים ניתוח הריון רגיל ולידת וואקום אשמח לתשובה מהירה

שלום לך, הדימום סביר בהחלט לאחר נטילת הפוסטינור ביום 9-10 של הוסת. ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים