שאלה נוספת בקשר לדימומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/12/2005 | 11:00 | מאת: שרה

שלום ד"ר כהן-אילון תודה רבה על התייחסותך זה היה מאוד חשוב לי. היום יש לי דימום יותר חזק בבוקר הוא היה יותר חום ועכשיו הוא יותר אדום רציתי לדעת האם זה המחזור הסדיר שלי שאני צריכה לקבל? לקחתי גלולה אחרונה ביום שישי ואף פעם לא קיבלתי כל כך מהר. בחודש הזה גם הארכתי את הזמן שלקחתי גלולות בשבוע האם זה גם קשור? דימומים מסוג זה אינם מהווים בעיה כלשהי? אודה על התייחסותך תודה ושבוע נעים

שרה שלום, הדימומים הללו כפי שציינתי במייל הקודם נובעים משילוב של מתח נפשי ושינויים במועד לקיחת הגלולות. התחילי בחפיסה חדשה, נשמי עמוק, חייכי, החיים יפים מקסימום עושים את החינה עוד פעם. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים