בבקשה עזרה אני בוכה כבר יומיים רירית מעובה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/03/2016 | 10:23 | מאת: יעל

שלום אני בת 52 לפני שנתיים היו לי בעיות במחזור היו הפסקות של כמה חודשים עשיתי us וזה הראה שיש לי רירית מעובה הרופא אמר לי לחזור אליו בעוד שנה , אני לא חזרתי אליו ומאז ועד היום כל כמה חודשים יש לי דימום שנמשך ימים השבוע שוב חזרתי אליו עקב דימום של 12 יום והוא עשה לי us וופיפל ואמר שהרירית עבה . עכשיו אני קוראת וקוראת ומגיעה למסקנה שכנראה יש לי סרטן ולא מצליחה להתגבר . יכולות להיות תשובות אחרות ? פוחדת מאוד ולא מפסיקה לבכות בבקשה את עזרתכם

יעל שלום, סרטן הוא לא האבחנה הראשונה האפשרית אצלך ולכן לא כדאי להכנס ללחץ מיותר, לאחר קבלת שובת הפיפל תוכלי לטפל בדימומים באופן תרופתי או כירורגי בהתאם לממצאים. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים