דימום בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/12/2015 | 20:31 | מאת: מור

חייבת עזרה דחוף ! נמצאת בארהב כבר שלושה חודשים וסובלת מדימומים , יש לציין שיש לי כבר שנה התקן מונה ליסה , הייתי פעמיים במיון עשו לי בדיקת שתן , בדיקת דם , בדיקה ואגינלית , אולטראסאונד בבטן ואולטראסאונד ואגינלי , ההתקן במקום ואין שום דלקת , לא יודעים במה מדובר הדימום מופיע פעם ביום שאני נכנסת לשירותים ולוחצת לקקי מרגישה כאבים חזקים ברחם מסיימת מנגבת והדימום מופיע על הנייר , הדימום לא מהטוסיק האם יכול להיות שהדימום מההתקן אפילו שהוא במקום ?

שלום לך, לצערי לא אוכל לסייע לך ללא בדיקה מסודרת יתכן והדימום מההתקן, נסי להגיע להתייעצות אצל רופא נשים מומחה במקום מגוריך בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים