דימום לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/06/2015 | 06:20 | מאת: רויטלי

ד"ר שלום, אני בת 40, ומאז הלידה השלישית לפני כשלוש שנים, כשבוע לפני המחזור אני חווה דימום קל לאחר קיום יחסים (לעיתים זו רק הפרשה מוכתמת וורודה ולעיתים קצת יותר) אני לא מדממת לאחר קיום יחסים בדרך כלל, רק בשבוע שלפני המחזור . בהתייעצות עם רופא הנשים הוצאתי את ההתקן אך זה לא ממש שינה את המצב. בנוסף, חווה כאבים בבטן תחתונה מימין, גם בעקבות קיום יחסים. עברתי בדיקת אולטראסאונד, ובדיקה של צוואר הרחם שנצמאו תקינות המצב נמשך כבר יותר משנתיים. אני מרגישה טוב בסך הכל אבל חוששת שאני לא מפספסת משהו שיכול להיות מסוכן בטווח רחוק. האם המצב מוכר ונורמאלי? מה יש לבדוק במצב כזה? תודה, רויטלי.

שלום לך, יש מקום לבצע היסטרוסוקפיה אבחנתית בכיד לאבחן ולטפל בבעיה. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים