היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/08/2023 | 10:54 | מאת: טליה

נשלחתי ע"י הרופאה שלי לעשות בדיקות ובין השאר את בדיקת exen from אולטרא סאונד החדש. בבדיקה הרופאה לא הצליחה להכנס בפעם הראש ולאחר מכן בפעם השנייה ניסתה שוב עם כלים אחרים ואמרה לי להגיע עם שלפוחית שתן מלאה וזה לא עזר היא לא הצליחה. אני נשלחתי לביצוע הבדיקה הזאת לבירור אי הפיריון. הרופאה שניסתה לבצע את הבדיקה טוענת שאולי ישנה חסימה או הדבקות או משהו מולד אחר.. אני מציינת שאני מקבלת מחזור סדיר כל חודש בול 28 יום. בת 35 ללא רקע של היריון. מה יכולה להיות הסיבה שהרופאה לא הצליחה פעמיים לעשות לי את הבדיקה לדעתך ? היא הפנתה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית.

יתכן ויש זווית אחורית של הרחם לעומת צוואר הרחם ומכאן הקושי בבדיקה, כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית שתענה על השאלה אך עדיין יש לבצע צלום רחם או EXFOAM לבדוק חצוצרות פתוחות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים