כדור נרבן ודימום וסתי ממושך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/08/2023 | 17:42 | מאת: מילי

שלום האם נטילת כדור נרבן אחד ביום במשך 50 ימים יכול לגרום לדימום וסתי ממושך מעל 10 ימים לאישה בת 49 בפרימנופאוזה וסת אחת לכמה חודשים.אחרונה ב 23.4.לחא תסמינים מיוחדים של גיל המעבר מלבד וסת חא סדירה.האם הרכיבים הצמחיים הפיטואסטרוגנים בכדור יכולים לגרום מצב זה? רכיבי הכדור valerian native extract 76.5 mg hawthorn leaf and flower extract 81mg passion flower hawthorn berries 2.8:1 81mg hpop native extract 29.4 mg תודה

יתכן, אך כדאי לבצע אולטרסאונד לוודא שאים ממצא ברחם שגורם לדימום הממושך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים