דימום חלשששש ומחלות מין

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/08/2023 | 03:28 | מאת: מישהי

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס לאחרונה אובחנתי כחולת כלמידיה טופלתי בדוקסילין למשך שבוע. כבר שבוע פחוס של כאבים במתן שתן האם קשור לאנטיביוטיקה? ובנוסף לאורך כל השנים המחזור שלי היה רגיל דימום נורמלי ולאחרונה המחזור מופיע לי רק בגלולה האחרונה של המחזור והדימום נורא חלש כאילו בקושי יוצא דם. האם זה תקין זה מעיד על משהו?

כלמידיה לא אמורה לשנות המחזור, יש לברר זאת ע"י בדיקת אולטרסאונד ופרופיל הורמונלי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים