דימום לאחר מחזור אפשרות להריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/08/2023 | 08:42 | מאת: בתיה

היי המחזור החודשי שלי בדרך כלל קצר , 4 ימים לכל היותר. בשבוע שעבר קיבלתי ובשבת האחרונה היה היום הרביעי של המחזור והאחרון כביכול. אתמול בלילה והיום כעת בשעות הבוקר יש לי מעט דימום, יש לציין שממש מעט אבל עדיין דימום. בשבת בבוקר אני ובן זוגי קיימנו יחסים בלי קונדום ורציתי לשאול אם יש סיכוי שהדימום הזה קשור איכשהו להריון? האם ניתן להכנס להריון בזמן מחזור ואם הדימום כרגע יכול להיות קשור לזה? כמה זמן אחרי קיום יחסים ללא הגנה ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?

הסבירות קטנה להרות מידית לאחר הוסת, אצל רוב הנשים הביוץ מתרחש לפחות שבוע לאחר המחזור

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים