וסתות ארוכות ובלתי נגמרות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/08/2023 | 02:04 | מאת: טליה

שלום ד"ר, אני בת 34 לא נוטלת גלולות או תרופות אחרות, ברקע פיברומיאלגיה ונוירופתיה ללא סיבה ידועה אני סובלת כבר כמה מחזורים מדימום ארוך שפשוט לא נגמר! עברתי בדיקות הורמונאליות שיצאו דיי תקינות, פאפ תקין, צילום us תקין, קולופוסקופיה מלפני כחצי שנה מאותה סיבה של דימום כבד לאחר יחסים גם כן יצאה תקינה לפני כחודשיים דיממתי מאסיבית במשך כמעט חודש וקיבלתי תרופות לעצור את הדימום כעת שוב דימום כבד וממושך כבר כמעט שבועיים ולא ניראה שהוא עומג להפסיק מומחה אנדו לא ראה בבדיקתו אנדו ואמר שרק בניתוח ניתן יהיה לאשר אם זה אנדו מציינת שמאז ומתמיד סבלתי במחזור מכאבי וסת, שלשולים, הקאות עצירויות לסירוגין הומלץ לי לקחת גלולות כל עוד לא מתכננת היריון ואני מאוד רוצה היריון אבל הדימום פשוט בלתי פוסק מעבר לסבל של הפיברו והנוירופתיה כמו כן הופניתי לרופא פוריות שטרם הלכתי בינתיים יצאתי מתוסכלת כי הדימום לא נגמר וגורם לי לחולשה וייאוש האם יש טיפול אחר מלבד גלולות? האם ייתכן ואכן מדובר באנדו? תודה רבה!

כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית ולשקול אולטרסאונד ייעודי או MRI בפרוטוקול אנדומטריוזיס

06/03/2024 | 05:59 | מאת: אנונימי

היי , האם מצאו לך פיתרון לדימומיםז?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים