דימומים חוזרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/08/2023 | 10:27 | מאת: נורה

שלום אני 8 חודשים אחרי לידה. בהתחלה לא הנקתי מלא ואחרי 3-4 חודשים מלא. מגיל 6 חודשים התחלתי מוצקים וירדו הרבה הנקות בלילה. מבחינת מחזור חודשיים אחרי לידה קיבלתי. ואז הייתה הפסקה של חודשים/שלוש ואז חזר. ומאז כבר 3 פעמים כל פעם שיש מחזור בערך שבועים לאחר מכן יש שוב דימום (החתמה קטנה) למשך כמה ימים. בפעם הראשונה שזה קרה אמרו לי שזה שיבוש הורמנלי (עשו אולטרסאונד). מאז כאמור זה חזר שוב כבר פעמיים. באמת יכול להיות שזה בגלל ההנקה שירדו ההנקות ביום ובלילה? הרופאה שלי בחופש בחודש הקרוב ואני רוצה לדעת אם יש צורך לבקש בדיקות כלשהן לבדוק או שזה באמת בגלל ההנקה (עד ההריון היה תמיד מחזור סדיר 30 יום).

יש להוסיף בדיקת אולטרסאונד במכון של קו"ח לשלילת שאריות הריון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים