הסיטרו אבחנתית.....................

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/07/2023 | 10:23 | מאת: אודי

שלום, הרופא תוהה לפוליפ וקבעתי תור להיסטרו אבחנתית. האם יש מצב שיש קשר להפלה שעשיתי לפניי שנתיים בכדורים ולא צלח אז ניתוח? כי הרופא לא שאל אותי אם יש עבר להפלה. ילדתי 3 קיסריים. בנוסף יש התארגנות מסויימת לפניי הבדיקה? או איסור לקיום יחסי מין לפניי ?

רצוי לבצע הבדיקה מיד א סיום הדימום הוסתי ולפני הביוץ, כך נושא ההיריון יורד והדיוק באבחנה עולה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים