ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/07/2023 | 10:45 | מאת: ליאת

לפני חצי שנה היו לי כאבים נוראים התפנתי למיון שם עשו לי סיטי ואלו התוצאות US­ רחם בגודל תקין ,רירית סדירה ,ללא נוזל באגן ,שחלה ימנית5 ­*4 ס"מ בתוכה ממצא ציסטי צלול 3.5*3 ס"מ ,שחלה שמאלית בגודל תקין ­זרימות תקינות לשחלות. היום הדימום שלי הפך להיות חלש ממש זאת אומרת שאני מקבלת אותו ליומיים . אציין שיש לי כאבים חזקים לפני קבלת המחזור . האם יש קשר לציסטה והאם צריך ללכת לבדוק? תןדה על המשוב

הכאבים שתיארת מצדיקים בירור, הציסטה כנראה תפקודית ולא היא הסיבה לכאב

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים