דימום וסתי ממושך+ אקטורפיון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/07/2023 | 19:15 | מאת: Mliv

שלום. אני סובלת כבר שנים מדימום וסתי ארוך. 12 יום בממוצע, כל חודש. לפני מס' חודשים עברתי צריבה כדי לעצור דימומים של אקטורפיון. האם יכול להיות, שהוסת (התכווצות הרחם למשל) גורמת להיווצרות דימומים/תאים נוספים שמקורם מחוץ לצוואר הרחם ולא קשורים לוסת עצמה? אם לא, מה יכולה להיות הסיבה לדימום הממושך?

לא ציינת בת כמה את, האם נוטלת הורמונים? הריונות ? לידות? לא נראה כי האקטרופיון קשור

03/08/2023 | 23:47 | מאת: Mliv

בת 39, עם התקן מירנה, אחרי שניסיתי כמה וכמה אמצעי מניעה וכולם עשו לי רע. 2 הריונות תקינים, 2 לידות תקינות, האחרונה לפני 9 שנים. כל החיים סובלת מדימום ארוך וזה רק מתארך...

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים