עיכוב המחזור בנובה רינג

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/07/2023 | 11:07 | מאת: אנונימית

התחלתי נובה רינג החודש בפעם ראשונה, ובעוד חודשיים אני אמורה לנסוע לחופשה ובמקרה זה יצא על השבוע שבו אני אמורה להוציא את הטבעת ולקבל מחזור. אני מעוניינת לדחות את המחזור והבנתי מהעלון של הנובה רינג שאפשר לעשות זאת עם הכנסת טבעת חדשה מיד כשמוציאים את הישנה רציתי לשאול האם זה אפשרי ואם כן מתי אני אצטרך להוציא את הטבעת החדשה שאכניס? גם לאחר 3 שבועות? והאם זה אומר שאקבל מחזור בגלל זה אחרי 6 שבועות או שסביר שאקבל בזמן שהטבעת בפנים? בעלון כתוב שזה פחות מומלץ אבל אפשרי, ואני רוצה לדעת שאין איזה סיכון שאני אגרום לעצמי כי לא כתוב למה זה פחות מומלץ… זו תהיה סהכ הטבעת השלישית שאשים אז יש לי המון שאלות תודה רבה(:

אפשר לדחות הוסת ע"י החלפת הטבעת לאחר 3 שבועות ואז הוסת תגיע לאחר עוד 3 שבועות של שימוש בטבעת

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים