דימום חלש מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/07/2023 | 04:21 | מאת: לין

שמי לין אני בת 18 יש לי כל חודש דימום ממש ממש ממש חלש בצבע חום לאיזה יומיים שלוש ולאחריו אין מחזור אין כלום.. כל פעם זה משתנה התאריך שזה קורה ככה שזה גם אף פעם לא סדיר. זה נמשך ככה כבר שנה ואני לא יודעת מה לעשות. הייתי אצל רופא כבר פעם אחת אבל התור הבא זה רק בעוד ארבעה חודשים ואני לחוצה. אשמח לתשובה תודה מראש!

חשוב לדעת מה משקלך ומה גובהך, האם נוטלת גלולות? האם סבלת מאנורקסיה? האם בצעת פרופיל הורמונלי?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים