עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/07/2023 | 23:18 | מאת: מלי הסובלת

אני בת 45לוקחת גלולת גנרה 10 שנים ברצף( באמצע הפסקות ונסיון לעבור להתקן ללא הצלחה). בחוגשים האחרונים מעט דימום בסוף החפיסה ובחודש הנוכחי לאחר 13 ימים כאבים כמו ביןץ ודימום כמו וסת קלה. הייתי אצל רןפאת נשים שבדקה בus וראתה שאין בעיה. הדימום ממשיך ואני בחרדה ממש(אמא שלי נםטרה מסרטן שחלות). מה דעתך? תודה רבה מראש.

שכדאי שתעברי בדיקת אולטרסאונד ופרופיל הורמנלי ואז נוכל לחוות דיעה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים