רזרבה שחלתית אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/07/2023 | 21:05 | מאת: מור

שלום רב אני ממש בלחץ כי בוסת שהתחילה ב6/7 שאחרי ההיסטרוסקופיה שעשיתי ב21/6 עשיתי פרופיל הורמונלי ביום ה4 לוסת ויצא fsh 42 וכול ההורמונים האחרים יצאו תקינים. היום הלכתי לרופאת פוריות כי זה הדאיג אותי ממש והיא אמרה שהיא רואה אולי 2 זקיקים. האם זה מצב זמני בגלל ההיסטרוסקופיה או שזה המצב שלי לתמיד? מחר אני הולכת לעשות בדיקת amh. הסתכלתי על פרופיל הורמונלי שעשיתי לפני שנתיים היה מצוין וגם לפני 3 חודשים רופא הנשים עשה לי אולטראסאונד והוא אמר שמצב הזקיקים מצוין

לא הגיוני שהיסטרוסקופיה גרמה לכזה שינוי, הייתי חוזר על הבדיקה בוסת הקרובה ומבתע גם בדיקת זקיקים באולטרסאונד אם FSH גדול מ-10 הגיוני לבצע AMH

29/07/2023 | 20:31 | מאת: מור

עשיתי ויצא לי נמוך ממש 0.18 אבל זה מוזר כי ילדתי לפני 5 שנים הריון ספונטאני וגם לפני 4 שנים טבעי וגם לפני שנה והמחזור שלי סדיר כל 29 יום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים