זריקת דפרו פרוברה התייעצות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/06/2023 | 12:38 | מאת: רוני

היי, אשמח להתייעצות קטנה, בעברי הצעיר לקחתי גלולות באופן סדיר כמה שנים טובות עקב אקנה לאחר בירור התגלה אצלי מצב רפואי בדם אשר אסר עליי לקחת גלולות הייתי תקופה ארוכה בלי שום אמצעי מניעה, לאיזון ההורמונלי שלי לקח זמן לחזור והייתי מלאה באקנה תקופה ארוכה כבר כמה שנים שאני מאוזנת והמחזור שלי סדיר. לאחרונה אחרי כל הבירור הרפואי הרופאת נשים שלי המליצה לי על זריקת דפרו פרוברה קיבלתי את הזריקה בפעם הראשונה ומאז אני מאוד חוששת בעניין הפוריות אני בת 29, ולאמא שלי לקח 7 שנים להכנס להריון אני מרגישה לא שלמה שאני אולי פוגעת בעצמי בעניין הפוריות ואני אשמח לתשובה האם להמשיך עם הזריקה או שעדיף לתת לגוף שלי לחזור למצב טבעי תודה רבה

זריקת דפופרוורה לא תפגע בפוריות. בשל האקנה, יש לבדוק יותר לעומק מהי הפרעת הקרישה ע"מ לוודא אילו גלולות את יכולה לטול גם כטיפול באקנה, אפשר למנוע הריון גם עם התקן רגיל ללא הורמונים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים