דימום עקב הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/06/2023 | 10:29 | מאת: אנונימי

שלום ד'ר! לאחר 8 חודשים הפסקתי את הגלולות בגלולה ה10 בחפיסה (יאז פלוס). בשבת קיימנו יחסים שזה גם מועד הביוץ וביום שלישי בערב התחיל לי דימום מאסיבי כמו מחזור שנמשך עד שבת (אתמול) השאלה היא האם הדימום מהפסק הגלולןת? האם הגיוני דימום ככה כבד במיוחד שזה שבוע וחצי אחרי קבלת מחזור? האם זה ישנה לי את סדר קבלת המחזור? מה הסבירות שיתכן ויהיה הריון? תודה על המענה!🙌🏽

הסבירות להריון קטנה, הדימום הוא וסת למעשה עקב הפסקת הגלולות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים