ווסת ארוכה לאחר הוצאת המירנה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/06/2023 | 03:19 | מאת: מאיה

רציתי לשאול אני אחרי הוצאת התקן מירנה לאחר 3 שנים ולפני זה היה לי נובה טי 5 שנים , סך הכל 8 שנים עם התקנים , קיבלתי ווסת אחרי 3 ימים לאחר ההוצאה של ההתקן ומאז עברו 12 יום ואני עדיין עם ווסת במלוא מובן המילה דימום דימום , זה נורמלי שיהיה ווסת כזה ארוך? תמיד סבלתי ממחזור קשה אבל אף פעם זה לא עבר את ה7 ימים

אחרי הסרת התקן מירנה יתכנו דימומים ממושכים, אם הדימום לא נרגע או פוחת בשבוע הקרוב כדאי לגשת לבדיקת אולטרסאונד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים