דימום אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית בהנקה מלאה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/06/2023 | 05:21 | מאת: תבשפ

הי, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ביום שני כדי להוציא שאריות הריון מהרחם. בסוף הסתבר שכמעט לא היה כלום. (משהוא ממש זעיר שנחשד כשארית הוצא, ממה שראיתי בערך 2*3 מילימטר...) בכל מקרה, 3 ימים אח''כ התחיל לי דימום שהתחיל חלש ועכשיו התחזק לדימום מסיבי יותר כמו וסת. האם זה יכול להיות רק בגלל ההיסטרוסקופיה? האם זה אומר שאני אמורה עכשיו להתחיל לקבל מחזורים רגיל? (אני רק 3 חודשים אחרי לידה, ומניקה מלא...)

דימום כבד פחות סביר בהנקה מלאה, גשי להיבדק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים