הנקה ודימומים לא סדירים.....

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/06/2023 | 10:10 | מאת: יעל

אני מניקה מלא יום ולילה, ו6 שבועות אחרי לידה בבדיקת אולטרסאונד ראו רירית רחם דקה 2 מ"מ, הטכנאית אמרה לי שלא אקבל מחזור, ןהיא לא רואה ביוץ בקרוב, אבל היום בבוקר שוב התחיל דימום קליל, אפילו הכתמה כזו, ואני לא עם גלולות .. רציתי לשאול: 1. אישה שמניקה וההנקה מונעת לה הריון, הרירית רחם אמורה להיות דקה או שלא אמורה להיות בכלל רירית רחם...? 2. אמרו לי שנראה שחסר אסטרוגן, ולא נראה ביוץ בשבועים הקרובים, האם זה אומר שההנקה מונעת לי הריון? 3. האם ההכתמה זה משהו שאמור להסתדר לבד? או שאני חייבת הורמונים למנוע את זה? אני מעדיפה לא לקחת הורמונים... תודה רבה

הרירית אמורה להיות דקה בהנקה הנקה מלאה מונעת הריון ב-6 חודשים הראשונים בתנאי שלא משלבים אוכל נוסף לגבי הדימום הייתי עוקב בלבד בשלב זה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים