קשור?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/05/2023 | 03:29 | מאת: מוריה

שלום, לא נמצאה סיבה לכאבי הבטן התחתונה הכרוניים שלי ולכן הגסטרו קבעו שיש לי IBS. לא כל המעי הדק נבדק מאחר כי לא ניתן לבצע מצלמה קפסולה ,אך כן ראו דלקת בסוף הדק (שללו קרוהן וקוליטיס). במקביל לכאבים ,הדימום והכאב הווסתי הוחרפו לרמה בלתי נסבלת של ממש. יוצא המון דם עם ממש גושי ג'לי. פד לא סופג זאת, טמפון עם ספיגה מירבית טוב לשעתיים ואז הדימום יוצא החוצה. כל אילו ,מחריפים ככל שעובר הזמן. בנוסף , מלפני חודשיים אני מקבלת פעמיים בחודש ווסת. בתחום הגניקולוגיה -שללו אנדרומיטריאוזיס בניתוח להוצאת ציסטה בשחלה ,שהתגלתה במקרה. שאלה-האם אולי כן יש קשר גניקולוגי לכאבי הבטן הכרוניים שאיתם המחזור גומרים אותי סופית, או שתופעות המחזור האילו "נורמטיביות" לIBS? תודה תודה

הדימום הכבד , הכאבים ותופעות מערכת העיכול מתאימים לאנדומטריוזיס. אני ממליץ להיבדק אצל מומחה בתחום. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים