על המחזור חודשי שלי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/05/2023 | 08:17 | מאת: שמחה

שלום שאלה על המחזור יש לי מחזור שכול חודש מקדים ב6 ימים ו7 ימים מחזור חזק עם לפעמים גושים שחורים שנופל בשרותים מלעה דמום וניפנה שמתחיל מחזור יום ניפנזה כאבי ראש חזקים ובזמן מחזור גם שלשולים כמה ימים ואחרזה כול המחזור כאבי גב בטן חולשה כאבים ברגלים ממש מרגישה כמו חולה שאני במחזור וגם לפעמים ניפנה המחזור שמקדים יש לי כמה ימים כאבי בטן וגם אחרי שמחזור מסתים יש לי לפעמים גם כמה ימים כאבי בטן זרמים כאילו מצקים עם זה תקין ככה המחזור תודה

לא תקין, גשי להיבדק, ועדיף אצל מומחה לאנדומטריוזיס

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים