דימום ארוך בזמן גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/12/2005 | 19:03 | מאת: ע

שלום רב, אני נוטלת גלולות באופן קבוע מזה כשנתיים. בחודש שעבר, הפסקתי למשך חודש אחד בלבד את הגלולות, וכאשר הופיע שוב המחזור התחלתי ליטול שוב את הגלולות. מאז (כשבועיים) יש לי דימום (שאיני בטוחה האם לקרוא לו כך) בצבע חום כהה, כמעט שחור שגורם לי בהלה משום שאינו מוכר לי. אני ממשיכה ליטול את הגלולות ומקווה בכל יום כי הוא ייפסק אך בנתיים זה לא קורה. מה לעשות? תודה רבה שבוע נעים

שלום לך, התופעה מוכרת וידועה. אם תמתיני בסבלנות למחזור הוסת והגלולות הבא, רוב הסיכויים שזה יסתדר מעצמו. בהצלחה, אשמח לעמוד לשירותך, בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

25/12/2005 | 20:41 | מאת: ע

תודה, אמתין בסבלנות :)

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים