הקדמה של מחזור בחמישה ימים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/04/2023 | 01:28 | מאת: ליר

היי המחזור שלי בדר״כ סדיר כל 29 יום ואני מקבלת, לפי המחזור האחרון אני אמורה לקבל בעוד חמישה ימים וקיבלתי היום, ילדתי לפני כ11 חודשים ומאז המחזור חזר להיות סדיר, בהריון האחרון לפני כשנה הופיע לי דימום חשבתי שזה מחזור וגם פה הקדים לי בכמה ימים, לפי מה שאני רואה עכשיו הדימום מאוד קטן צבע כהה יותר מהרגיל והוא נראה כמו בסוף המחזור ולא בתחילה כאילו שאני עומדת לסיים את ימי המחזור השאלה שלי האם יש סיכוי שזה כמו ההריון הקודם ואני כרגע בהריון? לעשות בדיקה או מוקדם מדי? בנוסף מרגישה הלילה אי נוחות כמו בחילות שמפריעות לי להרדם האם קשור ? אשמח לתשובה תודה

בדקי הריון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים