שאלה על מחזור שרוצה לפסיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/04/2023 | 16:42 | מאת: שמחה

שלום שאלה אני בת 38וחצי נשואה יש לי ילד בן 5 ואני שואלת עם יש אפשרות לפסיק תמחזור לתמיד לא רוצה אוד ילדים ולא רוצה אוד לסבול במחזור המחזור מקדים לי תמיד ב5 ימים וממשיך אד 7 ימים וכאבי בטן כאבי ראש כאבי גב חולשה עם איפשר שלא היה מחזור בחלל לפסיק אותו שכול הכאבים הילו לא היו אוד תודה רבה

גלולות יהיו עבורך הפתרון הנכון, לאחר וידוי בבדיקת מומחה שאינך סובלת מאנדומטריוזיס

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים