דימום חלש וארוך יחסית 5 חודשים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/03/2023 | 16:23 | מאת: שש

שלום אני 5 חודשים אחרי קיסרי. הפסקתי להניק לפני חודש. אני כבר 8 ימים עם דימומים חלשים בניגוב בצבע אדום טרי עם הפרשות במרקם חלבון. האם זה תקין? כמובן אלך לרופא אבל יש זמן לתור. האם

27/03/2023 | 16:27 | מאת: שש

לא קיבלתי עדיין מחזור אחרי הלידה. אני לא יודעת אם זה מחזור מה שאני מתארת כי הוא חלש ממש וארוך

נשמע כדימומים טרום וסתיים לאחר הפסקת הנקה, אם כבר נבדקת לאחר לידה יש להמתין לוסת ובכל מקרה רצויה בקורת רופא נשים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים