שאלה על בדיקת רופא נשים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/03/2023 | 23:27 | מאת: שמחה

שלום רציתי לדעת כול כמה זמן צריך ליבדק הצל רופא נשים ומה בדיוק תהליך הבדיקה מה או בודק תודה רבה

24/04/2023 | 22:44 | מאת: T

שלום בשלב ראשון הרופא מחדיר לנרתיק מפסק שנקרא ספקולום על מנת לראות את הנרתיק ואת צואר הרחם. זה לא כואב אבל יש תחושת אי נוחות עקב לחץ בנרתיק. זה נמשך 1-3 דקות בשלב שני הרופא בודק את הרחם והשחלות בעזרת החדרה 2 אצבעות לנרתיק. זה גם לא כואב ונמשך 3-4 דקות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים