המחזור שלא בא!!!!!!!

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/03/2023 | 09:12 | מאת: חביבית

שלום, אני כ9 וחצי חודשים מהלידה, בדרך כלל המחזורים שלי הם בהבדלים של כ40 יום, המחזור האחרון היה בהבדל של 33 יום, והיום הוא יום ה50 ועדין אין שום מחזור באופק, שללתי הריון, התור לרופא נשים עוד כשבוע, ובנתיים אני מאד לחוצה, בחיים לא קרה לי את הדבר הזה, מה התופעה הזאת אומרת? ביום 41 היה לי הפרשות צמיגות, יכול להיות שאז רק היה לי הביוץ? תודה מראש...

ראשית מזל טוב, האם את מניקה? נוטלת גלולות? הלידה הייתה רגילה או קיסרית?

20/03/2023 | 15:34 | מאת: חביבית

הפסקתי להניק לפני חודש לפחות, ודווקא כעת המחזור לא בא, אני לא לוקחת כלל גלולות, הלידה היתה רגילה, היום אני ביום ה56 והמחזור עדיין לא מופיע!!!!!!!!!!! מה התופעה הזאת אומרת? תודה מראש על התשובה.

31/03/2023 | 10:06 | מאת: חביבית

ביום ה60 למחזור הקודם עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי, למרות שעשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ביום 32 ויצא שלילי, הביוץ שלי היה מאד מאד מאוחר, תודה על ההתייחסות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים