מחזור אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/03/2023 | 09:47 | מאת: ליזט

בוקר טוב דוקטור, ביום 22.2.23 ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר הפלה טבעית בשבוע 4. עודכנתי כי וסת עתידה להגיע 4-6 שבועות לאחר ביצוע הפעולה. החל משלשום 11.3 החלו לי דימומים. והיום ה- 13.3 הם התגברו משמעותית. האם יכול להיות כי מדובר בוסת? למרות שלפי מה שנכתב והובן לי על ידי הרופא נשים שלי, שוסת עתידה להגיע 4-6 שבועות מביצוע הפעולה? 4 שבועות זה רק עוד חודש... אשמח לתשובה. תודה רבה ליזט

יתכן וזוהי הוסת, או דימום מהניתוח עצמו. אם ההפלה הייתה בשבוע 4 להריון לא ברו למה בוצעה היסטרוסקופיה? אולי התכוונת לשבוע 8?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים