דימומים אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/03/2023 | 10:43 | מאת: לינור

שלום רב דוקטור, ביום ה 22.2.23 ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית בשל הפלה בשבוע 5 להריון. הפלה טבעית. לאחר הניתוח הרופא עדכן כי הכל יצא. ולא דרשתי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית. בשבוע שעבר ניגשתי לבצע בדיקת אולטראסאאונד בכדי לבדוק האם רירית הרחם חזרה להיות תקינה ונאמר לי כל ידי הרופא כי הכל תקין והרירית רחם חזרה לקדמותה. הבוקר, הופיע לי דימום שלא קשור למחזור. מאוד חלש ומתאים לסיום של מחזור. ללא הכתמות. אלא הופיע רק בניגוב ולאחר קיום יחסי מין עם בעלי. אני קוראת זוועות באינטרנט. היום ניגשתי לרופא שוב והוא ציין שאין מקום לבצע בדיקה נוספת כי הכל תקין.(התבסס על שבוע שעבר ) ועד חודש וחצי אחרי הניתוח זה שכיח. איך אני יכולה לדעת האם הכל תקין? אני חוששת חלילה שמדובר בהדבקיות.. לפי קריאה באינטרנט.. תודה לתשובתך. בברכה לינור

לא סביר שנוצר נזק, דימום הוא חלק מהריפוי של הרירית לאחר הניתוח

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים