שאלה בנוגע לבדיקת פיפל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/03/2023 | 14:34 | מאת: עדי

ד״ר שלום, בעקבות דימום קל וגינאלי שנראה בניגוב הרופאה ביצעה בדיקת פיפל. הבדיקה בוצעה לפני יומיים ובסיום הבדיקה אמרה לי שצפוי להיות דימום קל (לא הזכירה שום דבר על כאבים). מאז הבדיקה (יומיים) יש לי ממש כאבים באזור הבטן והאגן. האם סביר ומתי הכאבים צפויים לעבור? תודה מראש על העזרה?

יכול להמשך מספר ימים אם יש הפרשות בריח לא נעים או כאבים כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים