הפרשה חומה 20 יום אחרי תחילת המחזור.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/02/2023 | 14:45 | מאת: חגית

ילדתי לפני 9 חודשים, 5 חודשים לאחר הלידה ראיתי הפרשה חומה, ומאז כל חודש יש לי הפרשה חומה בניגוב למשך כמה שעות - יום עד שבוע לפני המחזור. בחודש האחרון היה לי הפרשה חומה 20 יום לאחר תחילת המחזור, אני לחוצה!!!! האם יש לי חוסר איזון הורמונלי? אני יכולה להכנס שוב להריון? תודה מראש!

שלום לך, כדאי שוב לוודא שאין ממצא שאריתי בחלל הרחם, ובמקביל לבדוק רמות הורמונים בדם בעת הוסת ולאחר הביוץ. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים