שחרור לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/02/2023 | 16:53 | מאת: ליבת

שלום דוקטור, אני 3 ימים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית תחת הרדמה כללית בשל שארית הריון.לאחר הפלה טבעית שבוע 4 שוחררתי הביתה כעבור שעתיים התאוששות. רופא שיחרר אותי ללא טיפול תרופתי.ולרוב אני קוראת שכן צריך..האם תקין? כמו כן,לא הומלץ לי ביקורת עןד חודש,תחת טענה שהכל יצא..כמו כן מתי ניתן לשוב לקיים יחסי מין? ומתי יגיע המחזור?

שלום לך, ההשגחה לאחר היסטרוסקופיה היא לרוב לשעתיים לוודא שאין דימומים חריגים. לגבי טיפול הורמונלי יש גישות שונות ואין המלצה גורפת לטיפול. לאחר 3 ימים אפשר לחזור לכל הפעילויות ולהרות מהחודש הבא. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים