היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שאריות הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/02/2023 | 16:43 | מאת: שילת

שלום דוקטור, ב 22.2.23 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שאריות הריון שנשארו.הפחה טבעית שבוע 5. הרופא המנתח חא שלח אותי לבצע ביקורת בעוד כחודש.ופשוט אמר, שהכל יצא.ואם לא היה יוצא, אז הוא היה רואה.בשל העובדה כי מדובר בפעולה עם מצלמה.האם ניתן להסתמך על מה שאמר? ואשמח לדעת מתי הוסת תגיע.וסת אחרונה היתה ב 5.1.23)מיד אחרי נקלטתי להריון טבעי שנפל בשבוע 5 בתאריך 9.2) וכעת אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. תודה לתשובתך.

היסטרוסקופיה היא אכן טיפול הבחירה לשאריות הריון. אם לרופא המבצע לא היו הנחיות אחרונות, ככל הנראה שלא היו לו ספקות ולכן לא ביקש כל בקורת נוספת. הוסת תגיע בין 4-6 שב' מהניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים