דימום אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/02/2023 | 15:55 | מאת: דנה

שלום רב. ביום שני האחרון עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם. לאחר הניתוח היה לי דימום קל במשך כמה ימים, לא משהו רציני. החל מאתמול אני עם דימומים כבדים. הייתי אמורה לקבל היום מחזור, אז הנחתי שהוא פשוט הקדים ביום, אבל מעולם לא היתה לי זרימה כזו כבדה. האם זה צפוי אחרי הניתוח, או שזה עלול להיות דימום שמעיד על סיבוך כלשהו ועליי ללכת להיבדק? תודה רבה מראש.

הדימום צפוי, אם משכו וכמותו אינם עולים על אילו שבוסת אין סיבה לדאגה. קרוב לוודאי שהדימומים בחודש הבא כבר יהיו תקינים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים