מנפאוזה??...............

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/02/2023 | 11:34 | מאת: ג

שלום בת 48 וחצי , בריאה רזה ולא מעשנת. מאז החיסון קורונה האחרון לא מקבלת וסת כבר 5 חודשים, לפני החיסון הייתי מקבלת כל 28 יום במדויק כמו שעון שוויצרי, אימי וסבותיי קיבלו עד גיל 55 וסת. לפי בדיקת דם אני עדיין לא במנפאוזה אבל לא רחוקה ממש. בחודשים האחרונים מרגישה התכווצויות ברחם כאילו עומדת לקבל וסת אבל לא מקבלת, האם זה מוכר וידוע שיש התכווצויות גם כשאין וסת? תודה

22/02/2023 | 10:26 | מאת: ג

קיבלתי וסת היום אין צורך להשיב לי תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים